Na de creatiesessie

Ik ben nu al ruim een jaar verder sinds mijn creatiesessie in November 2011 en ik ben nog steeds bezig om mijn droom/wens te verwezenlijken. Het was een jaar met veel ups en downs, want ook wanneer je een creatiesessie van Stichting WRKLST hebt gehad, is het opzetten van een eigen bedrijf hard werken en vol onzekerheden. Daarnaast heb ik mij aangemeld voor de training Vernieuwend Coachen. Hiermee kan ik straks ook mensen ondersteunen om vitaal te worden en te blijven.

Deze training start over 1,5 maand en ik heb er veel zin in. Ik heb altijd een interesse gehad voor de mens en zijn gezondheid. Toen ik jong was, wilde ik altijd kraamverzorgster worden, net als mijn tante. En op de middelbare school had ik als doel gesteld om HBO-V te gaan studeren. Ik heb uiteindelijk een ander pad gekozen omdat ik dacht dat andere mensen deze opleiding niet goed genoeg vonden. Ik heb uiteindelijk bewegingswetenschappen gestudeerd, wat ook te maken heeft met gezondheidszorg, maar wetenschappelijk onderzoek was nooit echt mijn ‘ding’. Gelukkig ben ik, na een hele omweg, weer terug op het oude spoor: mensen en hun gezondheid.

Vitaliteit wordt omschreven als levenskracht. Iets dat altijd aanwezig is, voortdurend wil stromen en altijd binnen handbereik is. Het is energie dat op een natuurlijke manier vrij gemaakt kan worden en zorgt voor meer plezier en levenslust. Het gaat er om een goede energiebalans te hebben in alles wat je doet. Aan de ene zijde van de balans staan de activiteiten die energie kosten, of dit nu lichamelijk of geestelijk is, en aan de andere kant de activiteiten waar je energie van krijgt of welke ontspannen. Daarnaast zijn voldoende beweging en gezonde voeding ook factoren die invloed hebben op de balans.

Ik houd me graag bezig met energie en balans voor een goede gezondheid. Mijn doel voor komend jaar is dan ook om mijn diensten uit te kunnen breiden en anderen te ondersteunen met meer Vitaliteit in hun leven.

Geschreven door

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Bericht