Vitaliteitswandeling

Ken je dit? Je bent begonnen aan een 30 dagen yoga programma maar na 2 maanden ben je nog niet verder gekomen dan les 5. Je wilt graag afvallen en hebt menig poging gedaan, maar de kilo’s willen er maar niet vanaf. Je zou je dag graag uitgerust en met frisse energie willen beginnen, maar je vindt het lastig om veranderingen aan te brengen in je routine en leefstijl.

Om je te helpen bij het realiseren van wensen die gaan over je leefstijl, gezondheid, energie, balans enz. nodig ik je uit om mee de natuur in te gaan voor een Vitaliteitswandeling.

Aan de wandel

Bewegen is gezond, daar ga ik hier geen pleidooi voor houden. Dat weten we allemaal. Dus even kort een paar punten op een rijtje wat een Vitaliteitswandeling je sowieso oplevert:

 1. Houdt je hart- en bloedvaten gezond;
 2. Verbetert de zuurstofopname;
 3. Houdt ziektes op afstand;
 4. Helpt bij het afvallen;
 5. Vermindert kans op dementie en Alzheimer;
 6. Vermindert stress;
 7. Is goed voor je buik, been- en bilspieren;
 8. Verbetert je immuunsysteem.

Aandacht voor je wens

Daarnaast geven we tijdens de wandeling aandacht aan jouw wens. We zullen je wens onder de loep nemen en onderzoeken waar je wens vandaan komt, en of/hoe deze verbonden is met jouw intrinsieke waarde (die zaken die voor jou het leven waardevol maken). Daarnaast bespreken we waarom het nog niet gelukt is om je wens zelf te verwezenlijken, welke drempels/beren/onzekerheden er in de weg staan. Verder kijken we waar je bent in het proces van de Creatiespiraal en maken we de stappen concreet die je kunt zetten om van wens naar werkelijkheid te komen.

Gegarandeerd meer energie

Tot slot gaat een Vitaliteitswandeling je gegarandeerd meer energie opleveren:

 • Het is een cadeautje voor jezelf. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word altijd wel blij van cadeautjes, en dingen die je blij maken geven ook energie.
 • Doordat we gaan wandelen ben je in beweging en van in beweging zijn krijg je ook energie. Daarnaast geniet ik zelf altijd enorm van mooie omgevingen en de rust van de natuur.
 • Alles wat je aandacht geeft groeit! Dus zet jouw wens in de spotlights en ga met nieuwe ideeën en energie weer naar huis.

Intakegesprek en kosten

Voorafgaand zullen we eerst een telefonisch intakegesprek hebben om te kijken of het klikt en wat je wens is. Vervolgens maken we een afspraak voor de wandeling en kijken we naar een geschikte locatie. Ik woon zelf in Oosterwolde. Dit is vlakbij het Drents-Friese Wold waar je heerlijk kunt wandelen :-). Maar ergens anders binnen een straal van 20 km. om Oosterwolde (Dwingeloo, Assen, Leek, Drachten, Wolvega, Steenwijk) zijn ook mooie plekjes te vinden die voor ons beide goed te bereiken zijn. Verder weg kan eventueel ook, maar dan reken ik met een ander tarief.

Mijn standaardtarief voor de vitaliteitswandeling is € 30,- per uur. Dit is inclusief Btw.

Het is jouw wens, jouw leefstijl, jouw geluk en daarmee ben jij ook de enige die hier een positieve draai aan kan geven, maar ik help je graag een handje op weg. Dus bel me op 06-14334081 of stuur een mail naar dieke.sloots@gmail.com voor een afspraak.

Geschreven door

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Bericht