Social Venture Network

Het Social Venture Network Nederland is een vereniging voor iedereen die anders durft te denken, anders durft te doen. Die de mens centraal stelt in een organisatie en slechts aanspreekt op zijn of haar talenten. Denken, opereren en handelen vanuit echte behoefte.

Niet alleen omdat het past in deze tijd, niet alleen omdat het aansluit bij de ogenschijnlijke behoefte van ‘de markt’, maar omdat die overtuiging en dat inzicht ook vanuit jezelf komt. Omdat beloond worden niet meer alleen in geld uitgedrukt wordt. Omdat waardering ook schuilt in samenwerken, op elkaars talenten aanspreken en kijken wat er nou echt nodig is.

Bij SVN Nederland ‘pronken ze met andermans veren’: dat wil zeggen dat ze een platform zijn voor iedereen met een wereldverbeterende drive, en die initiatieven die voor deze doelgroep georganiseerd worden. Bij SVN kan iedereen, die intrinsiek gemotiveerd is om de wereld een stukje mooier, beter en leuker te maken, aansluiten. De kern van SVN is verbinden en communiceren over elkaar en over de verbindingen.

www.svnnederland.nl