Mijn ontdekkingsreis

Management Support

In januari 2011 heb ik het heft weer in eigen handen genomen en de baan opgezegd waar ik niet gelukkig in was. In mijn ontdekkingsreis naar een nieuwe bestemming kwam ik in contact met de voorzitter van het Social Venture Network NL (SVN) en heb ik in de zomer van 2011 voor deze vereniging een ledenonderzoek uitgevoerd. Na deze klus is het balletje gaan rollen. Tegenwoordig ondersteun ik naast SVN ook andere stichtingen, zelfstandig ondernemers en kleine organisaties.

Vitaliteit

In dezelfde periode kwam ik een training ‘Vitaliteitscoaching’ tegen. De onderwerpen van deze training spraken me erg aan, omdat het gaat over gezondheid, energie en mensen. Vanaf de periode na mijn burnout, in het voorjaar van 2010, was ik hier zelf ook veel mee bezig. De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan in mijn zoektocht naar meer Vitaliteit en balans in mijn eigen leven deel ik graag met je.

Mijn sterke punten:

Concreet maken
Wanneer ik luister naar de ideeën en wensen van een ander komen er al snel concrete acties in mij naar boven die uitgevoerd kunnen worden om het idee te realiseren. Ik doorzie wat er moet gebeuren om iets werkelijk te maken en heb oog voor de twijfels en onzekerheden die nog in de weg staan.
Onderzoeken
Ik ben een generalist en vind het leuk om een breed skala aan onderwerpen te onderzoeken. Ik verdiep me graag in nieuwe materie en maak dit mij snel eigen.
Effectief en efficiënt
Ik ben effectief in het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Concreet geformuleerde actiepunten geven mij de energie om deze vervolgens direct uit te voeren. Mijn manier van werken is efficiënt, geordend en gestructureerd. Ik houd er niet van om tijd en energie te verspillen :-).
Doen!
Ik ben een praktisch ingesteld persoon en word blij van werkzaamheden die van praktisch nut zijn voor anderen.

Met wie ik samenwerk

 • Red to be Blue
  Red to be blue is en actiebureau voor radicale verduurzaming, opgericht...
 • Bureau De Sleutel
  Adviesbureau De Sleutel is opgericht door Noor Hooyman en Gregory Mehciz...
 • Social Venture Network
  Het Social Venture Network Nederland is een vereniging voor iedereen die...
 • Stichting Werklust
  Stichting Werklust is een marktplein van mogelijkheden. Bevolkt door een verzameling...