Vitaliteitscoaching

Leefstijl en gezondheid

De creatiespiraal kan ook gebruikt worden als het gaat om het realiseren van wensen die gaan over je leefstijl en gezondheid. Je hebt wellicht de wens om je leefstijl te veranderen. Je wilt graag gezonder gaan eten en meer bewegen. Maar ook als je iets toe wilt voegen aan je leefstijl zoals meer rust en ontspanning, meer vitaliteit en energie of juist meer rust en vrijheid wilt ervaren. Ik kan je helpen om deze wensen werkelijkheid te laten worden.

Vitaliteitswandeling

Als je een dergelijke wens hebt, dan nodig ik je uit om mee de natuur in te gaan tijdens een Vitaliteitswandeling. Tijdens deze wandeling nemen we jouw wens onder de loep. Gaan we achterhalen waar de wens vandaan komt en of deze wens echt van jou is. Daarnaast is het belangrijk om er een concrete voorstelling van te hebben en tot slot moet je er echt in geloven. Want als jij er al niet in gelooft, wie dan wel!?

Naast deze vorm van wandelcoaching kunnen we ook op een vaste plek afspreken. Mijn uurtarief voor een wandeling of gesprek van 1,5 uur is € 37,50

Voedingsadvies

Ook kan ik je voedingsadvies geven als je een wens hebt voor een ander eetpatroon of als je graag af wilt vallen. Zelf doe ik al een aantal jaren onderzoek naar een gezond en gevarieerd eetpatroon door allerlei gerechten en nieuwe producten uit te proberen. Ik let daarbij vooral op wat goed voelt en me energie geeft. Het gewenst aantal kilo’s komt dan vanzelf wel.