Nieuw concept realiseren

Een nieuw concept realiseren

Je bent ondernemer en loopt al een tijdje met een nieuw concept voor je bedrijf. Het zijn vaak de rustige momenten waarop dit concept weer naar boven komt en je hebt besloten dat het nu eindelijk eens tijd moet worden om met dit idee verder te gaan. Maar het is niet voor niets dat het concept nog niet gerealiseerd is. Het kan natuurlijk zijn dat je er vanwege drukte gewoon niet aan toe ben gekomen. Maar het kan ook zijn dat je het nog niet gerealiseerd hebt, omdat je ergens twijfelt aan de haalbaarheid ervan en er dus nog niet helemaal in gelooft.

Tijdens verschillende werksessies kan ik je helpen om je idee of concept te realiseren. In de eerste werksessie zullen we gaan onderzoeken in welke fase van de creatiespiraal je idee zich bevindt en wat dus het vertrekpunt zal zijn. Hierin zal ook naar voren komen waarom het nog niet gelukt is het concept te realiseren.

In de vervolg werksessies gaan we stap voor stap langs alle fasen van het creatieproces om zo jouw idee/ concept om te zetten in een concreet projectplan met planning en natuurlijk uiteindelijk de uitwerking hiervan.

Elke werksessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Ik noem het werksessies omdat er gewerkt gaat worden. Het is de bedoeling dat we samen iets gaan creëren wat jou weer verder helpt om je concept te realiseren. En ik houd best van een babbeltje, maar daarna gaan we ook echt wat doen!

Ik hoor graag met welk concept ik je mag helpen.

Neem contact op.